Microneedling

Hudnålning eller microneedling är en form av kollagenbildande behandling, även kallad Collagen Induction Therapy (CIT), avsedd för att stimulera till ökad kollagenproduktion i huden och därmed få en jämnare hudstruktur. Behandlingen utförs med hjälp av Powerlite Needle Pen som har små och tunna nålar.

Powerlite Needle Pen behandlar effektivt åldrad och solskadad hud, ärr, rynkor, hudbristningar och håravfall. Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Mindre smärtsamt och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende. Behandlingen medför även att absorptionen av aktiva ingredienser ökar. Powerlite Needle Pen använder endast specialutvecklade produkter i behandlingen, bestående av hyaluronsyra.
Powerlite Needle Pen är elektrisk och har 12 sterila engångsnålar, behandlingen är mycket skonsammare för huden än traditionell microneedling med rollers. Behandlingen skräddarsys efter varje individ och olika problemområden genom att nållängden anpassas under behandlingen.

Behandlingen avslutas alltid med MASQ+ serummask, vilket återfuktar, svalkar och lugnar huden samt efterlämnar en fin lyster.

                                                   

Behandlingsindikationer
-Åldrad och solskadad hud
-Ärr
-Linjer och rynkor
-Hudbristningar/strier
-Håravfall
Behandlingen med Powerlite Needle Pen System är snabb, säker och effektiv!

Passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

 

För mer information om behandlingen och tidsbokning samt prisuppgifter, kontakta oss på telefon 0431-70933 eller e-mail info@levisage.se