SENSAI Lash Volumiser 38°C Mascara

Omvandla fransar med denna exceptionella mascara som ger högeffektivt resultat som om fransarna multiplicerats.
Lash Volumising formulan omsluter varje ögonfrans och ger maximal volym, medan den speciellt utformade Trippel spiralborsten fångar upp varje individuell frans från rot till spets, täcker och separerar för en fulländad effekt. Intensivt pigmenterad med helsvarta pigment, vilket ger dramatiska resultat som nästan är hypnotiserande. SENSAIs ursprungliga 38°C formula är resistent mot svett, vatten och sebum, men sköljs av med varmt vatten på minst 38 ° C.
LASH VOLUMISING FORMULA
Med nästan 40% mer* volymvax för ett tjockare, mer volymgivande lager för varje individuell ögonfrans, har den här formulan en mjuk och flytande textur som appliceras enkelt från rot till spets. När mascaran applicerats och exponerats för luft torkar den snabbt och omsluter varje ögonfrans med en jämn film som tillåter flera lager utan att klumpa sig. Med ett lager är ögonfransarna helt definierade. Med ytterligare lager förstärks fransarna dramatiskt som om de har multiplicerats. *jämförbart med SENSAI nuvarande mascaror.

TRIPPEL SPIRALBORSTE
Mascaran är framtagen för att definiera med precision och har en specialtillverkad borste med strån i ett spiralmönster för att optimera separationen av varje frans. De växelvis långa och korta stråna på borsten fångar även upp de kortaste och finaste ögonfransarna, samtidigt som man får en gradvis och jämn applicering av formulan från rot till spets.

Har du frågor om Sensai produkter hör gärna av er till oss.
Telefon 0431-70933 eller mail: info@levisage.se