ANSIKTSBEHANDLINGAR

Le Visage erbjuder ansiktsbehandlingar för allas behov och önskemål. Vi rekomenderar klassisk ansiktsbehandling som en bra start för dig som vill ha en renare och fräschare hud.

Vi har även specialbehandlingar för bl a känslig, livlös och trött hud.

Hudvård som är anpassad för alla hudtyper och hudtillstånd som varierar efter personliga egenskaper, ålder och klimat allt med den senaste teknolgin.

Vi arbetar med bla. Bioline, Sensai, Filorga och Dermalogica produkter i våra ansiktsbehandlingar

Djuprengörande ansiktsbehandling 45min

En djuprengörande rengöring. Passar alla hudtyper.  Detta ingår: rengöring, ånga, peeling, portömning, kortare ansiktsmassage, mask och avslutande kräm.

Ansiktsbehandling Klassisk 70min

Vill du slappna av och få en ren och fräsch hud så är detta behandlingen för dig. Vi anpassar den helt efter din hudtyp Detta ingår: rengöring, peeling, ånga,portömning, plockning av ögonbryn, massage i ansikte,nacke och axlar, mask efter kundens behov och avslutande kräm.

Ansiktsbehandling Lyx 90 min

Samma behandling som den klassiska men för dig som vill koppla av med extra massage. Det ingår även en fantastik lyxig ansiktsmask.

Ansiktsmassage 25 min

Massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar samt en avslutande mask.


Bioline ansiktsbehandlingar och kurer

Bioline är för dig som vill ha effektiva behandlingar med finess och synbara resultat.

Med kombination av det senaste inom bioteknologin och höga koncentrationer av aktiva ingredienser kan vi skräddarsy behandlingar alternativt kurer om 4-6 ggr.

 


Primaluce PHA-AHA Ansiktsbehandling 75 min

Framtidens hudvård-Primaluce en ultramodern ansiktsbehandling med PHA-syra(nya generationens AHA-syra). En stegvis exfoliering som ger en fräsch och frisk hud, mindre rynkor, jämnare hudton, vacker lyster och massor med fukt.

PHA-AHA behandling 30 min

Vill du få en snabbuppfräschning på lunchen? Då är denna behandlingen för dig. En 30 min behandling för alla orenheter och livlöshud. Huden aktiveras, blir ren, ser klar ut och får en fin lyster. För bästa resultat rekommenderas en kur om 6-8 behandlingar, 1 gång/vecka.

Desense behandling för känslig hud 45 min

En lugnande behandling för alla som lätt blir röda, blossar, har ytliga kärl eller rosacea. Passar även bra för dig som sitter framför dator eller vistas i kyla eller blåsigt klimat. Unika ingredienser reparerar och stärker din hud omedelbart, gör den mjuk och återfuktad.

Anti-AGE lifting code ansiktsbehandling 60 min

Ett nytt banbrytande och exlusivt tillskott i anti-AGE konceptet med avancerade högteknologiska ingredienser som ger unika och synliga resultat och passar alla som vill få en uppstramad anisktskontur och en fasthet i huden.

AGE beauty secret ansiktsbehandling med trippel effekt 60 min

Vår mest exklusiva behandling som ökar fastheten, volymen och minskar dina rynkor, ger jämnare hudton. Huden får ny energi. Rengöring, peeling, brynplockning, portömning, massage, wrinkle correction serum, ett rikt anti-age elixir, lyxig hi-tech mask, ytterligare ett anti-age serum och mineralfoundation ingår.

 

 

För mer information om de olika behandlingarna och tidsbokning samt prisuppgifter, kontakta oss på telefon 0431-70933 eller e-mail info@levisage