SALONG LE VISAGE

Vår skönhetssalong ligger i centrala Båstad, där vi erbjuder både behandlingar och produkt försäljning.

Hos oss får Ni proffessionell service inom hudvård, nagelvårdmedicinsk fotvård och Medicinsk Massage. Vi har en underbart avslappnad miljö där du kan koppla av och finna nya krafter.

Vi arbetar med första klassiga produkter baserade på naturliga råvaror och den senaste bioteknologiska forskningen för att förädla och förbättra de aktiva ingredienser som naturen erbjuder. 

Salong Le Visage, startades 1998  av Martina Beckman, som är examinerad hudterapeut och kosmetolog från Elisabeth Skolan i Göteborg. Hon har tidigare arbetat på Varbergs kurort och Tylösand Spa & Beautycenter.

 Våra terapeuter är alla utbildade på dipl. utbildningar och med många års erfarenhet plus försäljning av professionella prod. Vi arbetar med en human prisbild och att alltid kunna erbjuda kunden det bästa.

På salongen och i butiken skall du känna att du alltid är välkommen och
att det är med stor kunskap du blir bemött.

Salong Le Visage är en helhets salong där Ni erbjuds behandlingar från topp till tå. Ni kommer att lämna salongen med en känsla av välbefinnande som varar länge.

Salong Le Visage är självklart godkänd av hälso och miljöförvaltningen.

Salongen är medlem i SHR, vilket innebär att anställd personal innehar garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar.
Vi arbetar efter SHR etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. En trygghet för dig.

Om du önskar avboka eller flytta din tid ber vi dig att göra detta i god tid, dock senast 24 timmar innan behandlingstillfället.

Ombokning/avbokning gör du enklast genom att ringa 0431-709 33 eller mail info@levisage.se

Inbokad tid som inte ombokas/avbokas debiteras med fullt pris.

 Vi kan även erbjuda olika föreläsningar, kurser m m. Allt efter önskemål.

 Varmt välkommen!