Ice Peel 

Vi kan nu erbjuda Ice Peel behandling på salongen!

 

ICE PEEL KEMISK PEELING + CRYOTERAPI
ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas. Mer information om cryoterapi längst ner på sidan. 

MULTIFUNKTIONELL BEHANDLING FÖR ALLA HUDTYPER

ICE PEEL är en exklusiv behandling som kombinerar väldokumenterade teknologier. En kort behandling för alla hudtyper. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen. ICE PEEL kan utföras som kur eller enstaka behandling. Behandlingen främjar blodcirkulation och stärker hudens kärlstruktur. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning.

ICE-MASK

CRYOTERAPI
IceMask är en Cryomask som kyler i 2 steg, First Cooling Effect - Ytlig kyleffekt som stärker kapillärer och förbättrar cirkulation, Deep Cooling Effect - Djup kyleffekt som stärker kollagen, regenererar, normaliserar och verkar sammandragande. Masken är snabbverkande och ger en behaglig känsla redan efter ett par minuter. Kyleffekten uppstår genom vaporisering av mängden s.k. chockproteiner som reduceras. Fria syreradikaler neutraliseras och elimineras. IceMask verkar avslappnande, uppfräschande, revitaliserande och med flera kvalitetsförbättrande egenskaper. IceMask innehåller C-vitamin som antioxidant med skyddande och reparerande egenskaper och mjukgörare med bl.a. Aloe Vera som lugnar och återfuktar för ökad hudkomfort.

RESULTAT FÖR ICEMASK
Mjukgör och återfuktar huden med upp till 500%
Stärker collagen och ger uppstramande effekt
Reducerar linjer och rynkor
Skyddar mot negativ miljöpåverkan
Dämpar rodnad, svullnad och verkar kärlsammandragande
Motverkar mörka ringar
Främjat och normaliserat pH-värde
Minskar talgproduktion (upp till 62%) och inflammation
INDIKATIONER FÖR ICEMASK
Estetisk hudvård vid Acne, Rosacea, Åldrad Hud
Kompletterande mask vid Laser/IPL, Injektionsbehandling, Kemisk Peeling och Kirurgi
Klassisk Ansiktsbehandling eller vid QuickFix-behandling
För alla hudtyper, kan även kombineras med andra behandlingar!

För mer information om behandlingen och tidsbokning samt prisuppgifter, kontakta oss på telefon 0431-70933 eller e-mail info@levisage.se