Injektionsbehandlingar

Salong Levisage har börjat ett sammarbete med U Beauty, som kan erbjuda estetiska behandlingar som Botox, Fillers och Profhilo. 

Profhilo- för en frisk och spänstig hud

Profhilo är en stabiliserad injicerbar hyaluronsyrabaserad produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Förutom att den stärker och återfuktar huden har Profhilo också en remodullerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Profhilo går utmärkt att använda tillsammans med andra estetiska behandlingar.

Vem lämpar sig Profhilo för?
Profhilo lämpar sig för de som önskar en antiaging effekt genom att huden stramas upp och hudkvaliteten förbättras. Alla som har tecken på åldrande hud kan behandlas med Profhilo.
Vilket resultat kan man förvänta sig?
Genom långsam frisättning av hyaluronsyra aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastan. Efter 4 veckor bör man göra en uppföljande behandling för att uppnå bästa resultat. Fullt resultat väntas efter 2-3 månader. Resultatet håller i ca 6 månader då det eventuellt är dags för en kompletterande behandling.

Låter detta som en behandling för dig? Boka en kostnadsfri konsultation och få reda på vad Profhilo kan göra just för din hud

 

 

Ulrika Axelsson leg.sjuksköterska & barnmorska          

Önskas mer information eller konsultation om de olika behandlingar som Ulrika kan erbjuda hör gärna av er på mail ulrika@ulrax.com eller på telefon 0734-116187