Filogra Global-Repair Essence & Eyes and Lips & Cream & Serum

GLOBAL-REPAIR ESSENCE är ett högkoncentrerat och multiverkande essence med en närande formula och intensivt återuppbyggande egenskaper som motverkar markerade rynkor, torr hud, slappa ansiktsdrag, pigmenteringar och livlös hud.
GLOBAL REPAIR EYES & LIPS är en koncentrerad multiaktiv creme designad speciellt för ögon- och läpprynkor med en intensiv anti-ageing effekt.

GLOBAL-REPAIR ESSENCE

Innehåller tre närande ingredienser som tillsammans verkar för att huden ska återfå sin smidighet och vitalitet: 50 meso-ingredienser, 4 cellulära boosters för en intensiv anti-age effekt, brun algextrakt som stärker upp hudbarriären och verkar fuktbindande. Använd varje morgon och kväll på rengjord hud under serumet.

GLOBAL REPAIR EYES & LIPS

Fyller ut läpparnas kontur och rynkor under ögonen samt har en intensiv föryngrande effekt. Innehåller 50 mesoingredienser, plus 4 cellförstärkande boosters inspirerade av estetiska medicintekniker som arbetar tillsammans för att återställa hudens vitalitet och smidighet. Ger en underbar sammetslen finish. Passar även för känsliga ögon. Tips! Använd som en creme på dagen eller applicera ett tjockare lager som en intensiv sovmask, låt verka över natten.

GLOBAL REPAIR SERUM

Högkoncentrerat serum med en formula med intensivt återuppbyggande egenskaper som motverkar markerade rynkor, torr hud, slappa ansiktsdrag, pigmenteringar och trött hud.

Ett koncentrerat multiverkande serum som är speciellt utformad för livlös hud som inspirerats av skönhetstekniker som är kända för sina synbart föryngrande effekter. Ger en sammetslen yta.

 

GLOBAL REPAIR CREAM

Högkoncentrerad creme med en formula med intensivt återuppbyggande egenskaper som motverkar markerade rynkor, torr hud, slappa ansiktsdrag, pigmenteringar och trött hud.

 

Har du frågor eller funderingar om Filorgas produkter kom gärna in på salongen eller så kan du komma i kontakt med oss på mail info@levisage.se