-Cliniccare Cutting Edge Cosmeceutical Formula-

Cliniccare är en hudvård som inriktar sig på att ge balans och där vår filosofi bygger på kroppens egna läkande processer.

Cliniccare är en dermatologiskt säker hudvårdsserie så den passar all hudtyper och tillstånd, även den mest känsliga.

Rengöring 

Rengöring är avgörande. Under dagen kan en ansamling av fett och skräp sätta sig osynligt på hudytan. Om vi inte rengör ordentligt kan detta bygga upp och blockera porerna, vilket kan leda till utbrott och en matt, stressad hud.

Concentrated cleansing foam

Ett koncentrerat vegetabilskt rengöringsskum, lämpar sig för alla hudtyper, även torr och känslig hud. Det fina skum som kommer mjukt och bekvämt att ta bort skräp, onödigt talg och makeuprester. Den innehåller flera mjukgörande element, som håller huden väl fuktad.

X3M EGF Refresh

Refresh passar alla hudtyper och okomplicerade hudtillstånd. Fokus är att bromsa och backa tidiga tecken på åldrande och maximera nivåerna med fukt till din hud.

X3N EGF Pure

Pure rekommenderas till en känslig och reaktiv hud som rodnar lätt där huden är mer åt det feta hållet. Pure erbjuder mycket lugnande egenskaper i kombination med 

maximal återfuktning. 

X3M EGF Glow

Ojämn hudton p.g.a solskador eller hormoner är vanliga tillstånd som Glow serien kan rekomederas. I kombination med rutinmässigt användande av

solskydd så ger Glow goda möjligheter till en jämn och mer kontrollerad hudton.

 

För mer information om Clinicare och deras produkter, kontakta oss på telefon 0431-70933 eller e-mail info@levisage